//
Het vlees is te verkrijgen in kleine porties.
Bijvoorbeeld:
Het gehakt wordt per pond verpakt.
De hamburgers gaan per 4 of per 5 in een pakje.
De biefstuk per twee stuks
De ribeye en entrecôte gaan per stuk.
Het stoofvlees om en nabij de 700 gram.
Prijslijst per 100 gram | Euro | Prijslijst per 100 gram | Euro |
Rosbief sateetjes | €1,90 | Soepbotten | €0,25 |
Rookvlees | €2,99 | Schenkel | €0,70 |
Lever | €0,40 | Gehakt | €0,99 |
Rookworst | €1,10 | Hamburger | €1,15 |
Saucijs / verse worst | €1,15 | Osseworst | €1,45 |
Poulet | €1,10 | Tartaar | €1,45 |
Doorregenlappen | €0,85 | Riblappen | €1,15 |
Magere runderlap | €1,15 | Sukadelappen | €1,55 |
Boerensatévlees | €1,00 | Rollade | €1,50 |
Rosbief | €1,55 | Bieflap | €1,55 |
Entrecôte | €2,25 | Ribeye | €2,35 |
Hollandse biefstuk | €1,95 | Kogelbiefstuk | €2,75 |
Haasbiefstuk | €4,50 | BBQ worst | €1,15 |
Shoarma reepjes | €1,80 |